dinsdag 7 februari 2012

Home inspiration| Nachtkastjes

Nadat ik een tijdje terug een super toffe foto heb gepost op facebook, ben ik helemaal fan van nachtkastjes! Er staat nu een leuk bloementafeltje naast mijn bed te pronken. Hoewel ik dit ook heel leuk vindt, kan het zo veel leuker! Zie hier het resultaat van een speurtocht over het oh-zo-leuke-world-wide-web! 
Naast dat je gewoon een tof tafeltje kunt kopen in elke woonwinkel (kijk voor een paar leuke varianten op Deens.nl) kun je zelf ook vet creatief aan de gang. Zo kun je gewoon een hele stapel tijdschriften of boeken op een hoop gooien. Hoe makkelijk, hoe efficiënt, hoe leuk! 

Ook ben ik zelf een megafan van natuurlijke producten en het recyclen van materialen. Zo ook deze boomstam en kistje op wieltjes. De boomstam kun je overigens ook heel leuk verven. Helemaal of de bovenkant in een tof kleurtje! Het kistje vind ik helemaal leuk. Die ga ik zeker maken voor mijn nieuwe kamertje(alhoewel ik dit niet ga gebruiken als nachtkastje, maar als tv-kast. Dat terzijde.)! 
Wat ik wél als nachtkastje ga maken is iets met koffers. Want koffers. Zijn Leuk! Mijn voorkeur gaat uit om ze dan wit te verven. Ik heb de koffers al bij de kringloop zien liggen voor drie euro. Mijn interieur-hartje maakt hierbij een sprongetje! 

1 opmerking:

  1. Die helemaal rechts boven vind ik superleuk en daar krijg ik een vrolijk gevoel van. Natuurlijk zijn de nachtkastjes gemaakt van koffers ook super!

    BeantwoordenVerwijderen