about

Op een of andere manier is het altijd 'een ding' om iets te schrijven over jezelf. Wie je bent, wat je doet en waarom enzo. Maar goed, het is nou eenmaal fijn om te weten wie er achter een blog zit(althans, dat wil ik altijd graag weten)! Ik ben Caroline, 22 jaar, bijna in het bezit van een hbo communicatiediploma en masterstudent aan de universiteit van Groningen. Het liefst schrijf ik communicatieplannen, bedenk ik creatieve dingen, schrijf ik teksten en ben ik graag actief op social media. 

Mijn tijd vul ik met studeren, schrijven, vrienden, creatief doen, shoppen, series kijken, lezen, mijn kamer voortdurend veranderen, fotograferen en genieten van de kleine dingen. 

Ik ben ondernemend, ambitieus, perfectionistisch, (te) lief, kritisch, christen, creatief, graag druk bezig, fan van Dexter en Pretty little liars en liefhebber van kringloopwinkels. 

The little things gaat over alles wat mij bezig houdt. Ik wil graag jou inspireren om iets moois van het leven te maken. We leven vaak maar een beetje voort, zonder echt stil te staan bij the little things. Deze kleine dingen maken het leven namelijk heel fijn! Mijn meeste blogs gaan over interieur, do-it-yourself, lifestyle, foordies en een beetje over mij

Wil je meer over mij weten, dan kun je me altijd mailen. Ik vind het heel leuk om samen te werken en doe graag iets voor andere bloggers en ondernemingen. Mail mij voor de mogelijkheden!  

Enjoy the little things, one day you look back and realize they where the big things! 

 photo clementine_twitter_zps6372ea49.png  photo clementine_facebook_zps77b117bc.png  photo clementine_bloglovin_zps831e1dcd.png  photo clementine_pinterest_zps16b3e1ac.png  photo clementine_instagram_zps99806c02.png

4 opmerkingen:

 1. Hee Caroline,
  Ik kende je blog nog niet, maar ik vind het helemaal leuk! (: Je houdt precies van de dingen waar ik van hou! Superleuk, ik ga je volgen! Ik ben trouwens ook benieuwd naar wat jij aan het breien bent! Als m'n sjaal af is volgen er vast en zeker foto's!
  Liefs, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kwam ook per toeval op je blog terecht. Ik houd ook zo van de kleine dingen in het leven, jammer dat niet iedereen dat doet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kwam toevallig hier terecht, wat een vrolijke blog heb je! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Caroline,

  Heb je ook een mail adres?
  Ik wil je graag een voorstel doen voor een samenwerking.

  Groetjes, Liset

  BeantwoordenVerwijderen