woensdag 9 november 2011

30 days-challenge: #2


Pinned Image
Je hebt het misschien al op verschillende blogs zien verschijnen: de '30 days- challenge. Ook ik ga deze challange aan! Vandaag dag #2: 'Je familie' 


In 1992 werd het leukste kind van de familie geboren. Na twee zonen en een dochter was het gezin helemaal af. De oudste zoon van 15 jaar vond zo'n klein, schattig zusje maar leuk. Ook de jongste zoon van 12 genoot met volle teugen. De oudste dochter van 5 zag het kleiner zusje als concurrentie, maar met één blik op dat schattige baby'tje was dit gevoel gelijk weg.

Jaren verstreken en in 2003 ging de oudste zoon trouwen met zijn grootte liefde. Na heel wat jaren besloot de jongste zoon het ouderlijk huis ook maar eens te verlaten. Zijn totaal blauwe appartement werd in een paar weken omgetoverd in een echt mannenhuis. Niet veel later ging de oudste dochter ook trouwen. Het werd voor het leukste kind van de familie toch wel stil thuis. 


De familie werd met het jaar groter. In 2009 werd het eerste kleinkind geboren. De oudste zoon heeft een zoon gekregen! Daar bleef het niet bij, nee na een jaar kwam het tweede kleinkind. Dit keer heeft de oudste dochter een dochter op de wereld gepland. Als dit zich zo voortzet..
Weer een jaar later werd de familie completer. De jongste zoon heeft een vriendin! 

Het leukste kind van de familie vindt haar familie maar leuk. Het is een humoristische, mooie, creatieve en lieve familie. Die ook wel gesloten en koppig kan zijn. Maar gelukkig is zij dit zelf ook. 

Liefsx, 
Caroline 

Het verhaal ging natuurlijk over mij. Maar stiekem is mijn zus 'het leukste kind van de familie'(slijm, slijm). Ze is namelijk weddingplanner: www.yourperfectwedding.nl en blogt ook: creatieveuitspattingen.blogspot.com. (Ja, zus ik weet dat je dit leest. Bedank me maar voor al je nieuwe volgers/klanten!)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten