zondag 13 november 2011

It's all about the love

Pinned ImageLove, love, loveee. Je ziet het elke dag om je heen. Schattig toch, zo'n verliefd stelletje. Tot op zekere hoogte natuurlijk. Please, get a room! Ja, wie houdt daar nou niet van een opaatje en omaatje die na 80 jaar nog bij elkaar zijn? Of de liefde van een moeder naar haar kind en artiesten die vol overgave en liefde hun muziek vertolken. Maar wist je dat er nog een veel grotere liefde bestaat?
Liefde naar elkaar is één van de mooiste dingen die er bestaat. In The little things #10 kun je hier ook meer over lezen. Er is dus een liefde die alle liefde van de mens overkoepeld. Want wij kunnen wel eens ontbreken in de liefde naar elkaar.

De grotere liefde waar ik het over heb is de liefde van God. Hij heeft met heel veel liefde deze wereld gemaakt en met een nog grotere liefde: Jou!


Lang geleden heeft Hij een hele grootte liefde aan ons laten zien. Hij heeft namelijk zo'n 2000 jaar geleden zijn Zoon naar de aarde gestuurd om voor onze zonde te sterven. Zo kunnen onze we elke dag, elk moment vergeving krijgen van onze minder goede dingen die we doen.

Naastenliefde staat voor christen dan ook in een hoog vaandel. 'Heb je naasten lief als jezelf.' Dus als je bedenkt dat iedereen die je tegenkomt je naaste is, hebben we het er maar druk mee. Oké, we hoeven niet met iedereen een relatie te hebben. Dan zouden we overuren maken, denk ik. Nee, maar we proberen wel onze naasten met een liefdevolle houding te behandelen. En  ja, christen zijn ook maar mensen. We maken ook fouten. But at least we try!

It's all about the love! Liefde for each other and love from God. What is more amazing than that? Nothing, right?!

Liefsx,
Caroline

PS. Een paar teksten over liefde

Geen opmerkingen:

Een reactie posten