vrijdag 13 januari 2012

Birds!


Van de week heb ik onderstaande foto getweet.
Gewoon, omdat dit plaatje zo heel mooi is! 

Het is doordat er in heel de familie overal van die vreselijke gouden vogels hangen in de huiskamers, dat ik een ongelooflijke hekel aan het figuur heb. Waar ik ook kom, ugh daar heb je die lelijke vogels weer hangen(ik zal binnenkort wel even een foto op twitter zetten). En nu, oeps. I love them! Nee, niet die gouden. Alhoewel misschien als ik ze zwart verf? Anyway. Je komt de vogeltjes steeds vaker tegen, in het interieur, sieraden en kleding. En het aanbod is Groot! Fijn, fijn, fijn! Ten eerste is het extreem hip om een vogelprintje te gebruiken in je huis. Op de muur, in het stofje van je kussens of een mooi schilderij: alles is mogelijk!


 Het fijne is ook nog dat er genoeg vogeltjes te koop zijn! Zou het nou nét zo zijn dat H&M dit seizoen ook helemaal fan is van het printje. We kunnen dus voor een zacht prijsje de vogels binnen halen! Maar H&M is niet de enige fan, genoeg andere webshops ook!1. Pip behang, te koop bij de betere bouwmarkt
2. Muursticker- Deens
3. Kussen- Rocket st George
4. Handoek- H&M & gordijnen- H&M
5. Dekbedovertrek- H&M
6. Vogel- Deens
7. Servetten- H&M
8. Haken- Lighthouse
9. Haken- Lighthouse
10. Boekensteunen- Lighthouse 
11. Kussen- H&M


Ook illustrators laten zich beïnvloeden door deze trend. Nou, beter gezegd ze hebben deze trend waarschijnlijk gestart. Zijn deze plaatjes niet prachtig?


Zelf ben ik helemaal fan van sieraden met een vogeltje eraan! Geen idee waarom, maar het is zo mooi! 

1. Ketting- Morganprather, via Etsy
2. Ketting- Morganprather, via Etsy
3. Ketting- LuxeAdornments, via Etsy 
4. Ketting- Asos
5. Armbandje- Asos


We kunnen ook gaan DIY'en, want daar houden we van! En zeg nou zelf, ziet het er niet heel leuk uit? Het fleurt de boel helemaal op! Op deze site kun je lezen hoe je een vogel vouwt(let niet op de lelijkheid van de site). Hier vind je nog een paar leuke ideeën! 

Als laatste nog een paar andere leuke hebbedingen met vogeltjes. Met nummer 4 kun je makkelijk zelf aan de slag! Geef ze een leuk plekje en hang ze op. Dat is weer eens wat anders dan een schilderij. Leuk! 
1. Iphone case-Att.com
2. Paperclips- ffshoppen
3. Notitieboekje- Dille & Kamille
4. Houten vogels- Basic Label 
5. Sleutelkastje- Webtopper 

1 opmerking:

  1. Ik vind vogeltjes zo leuk in het interieur, ook uilen. Die worden ook met de dag hipper.

    BeantwoordenVerwijderen