maandag 23 januari 2012

Home inspiration in uitvoering #3

Een tijdje geleden stond elke week een andere ruimte in het huis centraal. Maar: ideeën zijn mooi, maar zonder uitvoering, blijven het ideeën. Dus we gaan al deze kamers in uitvoering brengen. Visueel dan. De zolder kwam een tijdje geleden aan bod. De zolder is zo'n ruimte dat we helemaal vergeten om écht leuk te maken. Terwijl het zo mooi en efficiënt ingericht kan worden. Daar is het onderstaande plaatje een goed voorbeeld van!


Wederom is de basiskleur van deze kamer wit en wordt het gezellig gemaakt met een andere kleur. Dit keer zijn het houten accenten. Ik vind dit één van de mooiste combinaties. Lekker natuurlijk en rustig, maar zeker niet saai. Ook ben ik van plan om ooit een mega boekenkast te hebben in mijn nog-te-komen-huis. Nou, deze kast/plankenconstuctie maakt een hele grote kans. Van dit bureau ben ik al een tijdje fan. Oké, ik vind gewoon heel de kamer mooi! Door de schuine muur is de kamer lekker knus en gezellig. Lange leve de zolder!

1. Geen idee waarom hij onder het bureau staat, maar hij is leuk: Zilveren Ikea lamp
2. Houten kandelaars- Twee21
3. Houten Schraag- Ikea
4. Zeegras mand- Deens
5. Houten stoel- Deens 
6. Bureaulamp- Vintage Revival
7. Houten tekstbordje- Tierlantijn 

4 opmerkingen:

  1. Ik houd ook van boekenplanken en ook van schuine muren. Alleen is M. bijna 2meter, dus voor hem is het helaas nooit zo handig.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb thuisthuis ook een bureau met schragen! (: Supermooi vind ik dat. Heeeeeele lange plank erop en je hebt een prachtige tafel! Ik vind de boekenplanken ook heel mooi zo, praktisch!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. super vet nice!! een kant en klaar plan voor bij ons op zolder!!! Love it!!

    BeantwoordenVerwijderen