dinsdag 14 februari 2012

L-O-V-E

L is for the way you look at me, O is for the only one I see, V is very, very extraordinary, E is even more than anyone that you adore can. Wat een prachtig begin van deze blog, vind je niet?! Want jaa, het is de dag van de liefde! En jaa, de helft van de bevolking heeft er een hekel aan. Toch praat iedereen erover en vinden zij het stiekem allemaal heel leuk. Vooral als ze dan die bos bloemen in handen gedrukt krijgen. 

Goed, om even to the point te komen. We gaan even genieten van de liefde. Gewoon even wat leuke plaatjes om van te genieten! Share the love!


Het is zo leuk om foto's te bekijken van andere stelletjes. Daarom houd ik ook zo van blogs van fotografen! En natuurlijk gaan we allemaal kei hard DIY'en voor onze valentijn. Of gewoon voor de leuk, een feestje of trouwerij! 
Love lantaarnsSlinger- te koop, maar ook heel goed zelf te maken!/Kaartjes/Love slinger
Ook zijn er zoveel leuke, lieve qoutes te vinden! Ik zwijmelde vooral even weg bij het roze plaatje.
Tenslotte nog een leuk weetje! Het blijkt namelijk dat als je iets weggeeft aan iemand met goede bedoelingen dan vindt hij/zij het ook leuker! Dus als je zegt: 'Dit cadeau heb ik speciaal voor jou uitgekozen.' Dan vindt de ontvanger dit cadeau helemaal leuk. Zo zijn ook de cakejes, koekjes en appeltaart die je bakt lekkerder met een label: Made with love. Goh, laat dat nou eens helemaal hip zijn! Lees hier het hele artikel!

4 opmerkingen:

  1. Super leuke post en die DIY ga ik misschien nog wel een keer maken!

    xx Liddie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een lieve plaatjes! La la la liefde. :)

    BeantwoordenVerwijderen