dinsdag 28 februari 2012

Like it! | Een nieuw Avontuur

Het is al een tijdje geleden dat ik geschreven heb voor deze rubriek. De vorige keer schreef ik over Naturally 7. Ondertussen heb ik die cd al helemaal zwart gedraaid, dus het wordt echt tijd voor een nieuwe blog! Met deze keer een hele leuke webshop! Het was een beetje lastig kiezen, want er zijn zoveel leuke online stationery winkeltjes te vinden. Ik noem een Bl-ij, Studio Stationery en een Het Zijstraatje. Dit zijn allemaal webshops met papierwaren en daaraan gerelateerde producten. Helemaal leuk! Uiteindelijk heb ik gekozen voor: Een nieuw avontuur. 


Waarom? Nou, omdat ik mallen zag, voor het maken van enveloppen en kadozakjes, en ik verkocht was. Hoe handig, hoe leuk, hoe verleidelijk om ze allemaal in mijn winkelmandje te stoppen!
Daarnaast heeft deze webshop heel wat leuke dingen om je interieur op te hippen. Want hoe leuk is dat schilderij? Die slingers zie je overal voorbij komen, maar met dit pakketje kun je gewoon je eigen woordslinger maken! Gezelligheid kent geen grens met deze mooie lichtzakken. Leuk met een waxinelichtje erin! 

Het zoeken naar een tof kaartje is vanaf nu ook voorbij. Naast de eerder genoemde webshops heeft Een nieuw avontuur hele kaartjes leuke te koop!
\\Zonnebloem/Super wenskaart/Set van 30 vintage kaarten/L'amour// 
Als laatste kun je met de producten van deze webshop lekker creatief aan de gang! Zo kun je overal datums op stempelen met deze datumstempel. De bruine envelopjes zijn ook altijd handig en kosten vrijwel niks! Geef wat extra liefde met de stempel. Een stationery webshop is geen webshop zonder masking tape. En jawel, deze stampeltape is helemaal mooi!  Als laatste kun je jezelf helemaal te buiten gaan met deze weekplanner. Je maakt hem precies hoe jij wil!

Het mag wel duidelijk zijn dat ik fan ben van deze shop! Wat vind jij van Een nieuw avontuur?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten