donderdag 1 maart 2012

Winactie

Oké, hier komt de winactie dan eindelijk. Iets met beloftes moet je waarmaken hè! Jullie maken kans op een Bol.com cadeaubon t.w.v. 10 euro! En deze shop heeft leuke dingen, hele leuke dingen! Dussss, doe mee!

Wat moet je doen? 
Like mijn pagina op facebook en vul de poll daar in. Die poll bestaat uit 10 little things. Jij mag stemmen op degene die je het beste vindt. Als je dat doet maak je automatisch kans op deze bon! Als je me ook nog volgt op bloglovin'(of via google) dan maak je helemaal dikke kans! Laat even via een reactie weten wat je allemaal gedaan hebt, dan ben ik daar van op de hoogte! De winnaar wordt 12 maart bekend gemaakt.
Succes!

5 opmerkingen:

 1. Ik heb de poll ingevuld en ik volg je ook op bloglovin! (en ik volg je ook op facebook!)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaaaaa wat een fijne winactie! :) Ik heb gestemd voor 'Zingen in de auto' en dat doe ik het liefst met de radio zo hard dat ik mezelf niet meer hoor! Haha, heerlijk, daar kan ik echt van genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk! Ik heb je poll ingevuld op Zingen in de auto. Maar ook Stilte na een drukke dag en je haar dat mooi zit is echt enjoyable!

  Ik volg je op FB en ik volg je op Bloglovin!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Caroline!

  Super leuke actie. Helaas wegens mijn facebookdieet kan ik hier niet aan meedoen. Toch wil ik je even laten weten dat je een vet toffe blog hebt & ga lekker zo door! Dat mag ook best gezegd worden :-)

  Lieve groet, Maaike! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zingen in de auto! I like! :) x

  BeantwoordenVerwijderen