donderdag 26 april 2012

Days fly by with Instagram

Het is de hoogste tijd dat The little things wat persoonlijker wordt. Omdat Instagram helemaal hip en hot is, doe ik vrolijk mee! De komende tijd vind je mijn leukste foto's in deze nieuwe rubriek. Nu moet ik er nog aan denken om overal pictures van te maken...
Toen ik terug op mijn kamer kwam van een weekje thuis zijn, lag dit leuke pakketje op mij te wachten. Een MEGA lief kaartje van mijn knappe nichtje en twee creatieve theezakjes van zuslief. Ik houd van zulke post! Die week ging ik ook creatief doen met mijn zus en suikerklontjes maken. Zijn ze niet leuk?! 

Op mijn vrije dag een uur omreizen en bijna weer thuis komen om op je kamer te belanden is niet heel fijn. Gelukkig was daar de AH to go met deze overheerlijke koekjes. Ook werd ik creatief en maakte ik mijn eigen versie van deze blog.
Op weg naar een jongerenavond zat ik moederziel alleen in de bus. Echt zo'n momentje om te denken aan een foto. Deze week had ik ook een heerlijk avondje op de bank verdiend met kaarsjes en een boek. Ik maakte een mega lekker lente stampotje en kreeg een retweet van H&M!
Yay! Mijn eerste gewonnen prijs EVER (de kleurplaat-winacties van vroeger weggedacht) van The little daydreams. Ook schreef ik HEEL hard aan het interview met Qrioza. Haar nieuwe webshop is online. En er is keus, veel keus. 

Al mijn foto's bekijk je hier en je kunt me volgen via @caroline_boeren! 

2 opmerkingen:

  1. Heerlijk he die koeken! Neem ik ook bijna altijd! De witte variant al eens gehad? Ook erg lekker!

    x Danielle

    BeantwoordenVerwijderen