dinsdag 24 april 2012

Home inspiration | Balkon

Het is al lastig om mijn ramen heen te kijken(ik moet snel mijn ramen zemen). Als het dan toch is gelukt, of ik heb de deur open gedaan, zie ik ik niet een mooi balkon. Nee, ik zie een en al uitstelgedrag. Iets met een kast die daar al twee maanden half afgeschilderd staat. Met de zon op komst is dat niet fijn. Als ik ergens zin heb, is het zitten op een mooi ingericht balkonnetje met kleur en mooie bloemen. Voor nu droom ik hier even van. 
1, 2, 3, 4
Ikea is echt een tuin/balkon-held. Dat je het weet. De collectie van dit jaar is echt geweldig. Vol met kleur en niet duur! Zo'n tof, geel stoeltje zie ik al helemaal staan bij mij. Ik zou roze er eigenlijk niet bij kiezen, maar op deze manier is het stiekem heel tof! Die lamp is helemaal geniaal, want hij werkt op zonne-energie. Al de Ikea spullen kun je leuk combineren met zo'n leuke lampion van Wonen met lef en de 'bloempotzak' van de Hema. Ik zeg: we zijn klaar voor de zomer! Nu die kast nog afverven. Volgende week. Echt.

2 opmerkingen:

  1. Die roze stoel van de Ikea! I like!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk! We willen verhuizen naar Groningen en hebben een huis op het oog met balkon(netje) maar zit nu al stiekem te bedenken wat we er allemaal mee kunnen doen haha (A)

    BeantwoordenVerwijderen