donderdag 12 april 2012

Like it! | Lieve Bertha

Je vindt ze leuk, of je vindt ze vreselijk. Ik behoor tot de groep die Lieve Bertha helemaal leuk vindt. Hoewel ik me soms wel eens afvraag hoe het is om zo'n zoon te hebben. Lieve Bertha zijn twee jongen die beide twintig lentes tellen. Ze zingen, ze reizen, ze dagen zichzelf uit en daarvan maken ze filmpjes. De één schrijft de teksten: Koen Brouwer. De ander schrijft de muziek: Rens Polman. De twee jongens liften heel Europa door. Ze zijn o.a. naar Berlijn, Londen en Mallorca gelift (doe het ze maar even na!). Ze verzinnen voor elke reis een paar uitdagingen en het lukt hen allemaal ook nog. Ook hebben ze Parijs onveilig gemaakt, bekijk het filmpje!


Zoals ik al noemde schrijft Lieve Bertha haar eigen muziek. En waar die muziek over gaat? Tja, dat is lastig te omschrijven. Ik zeg: luister (&oordeel) zelf! De teksten gaan dan wel nergens over(wat het juist zo leuk maakt), niemand zou kunnen ontkennen dat ze stiekem heel mooi zingen!
Een vriendin van mij is helemaal fan van deze guys. Ze zegt, dat ze gelooft dat ze ooit heel bekend worden. Tja, dat zouden we moeten ondervinden. Dat ze flink aan de weg timmeren kunnen we sowieso niet ontkennen. Ze hebben inmiddels een eigen EP en treden zeer regelmatig op. Ze doen vele huiskamerconcerten. Na Amsterdam, Apeldoorn en Zwolle zijn ze bezig in Utrecht. Binnenkort staan ze nog geregeld een paar keer op het podium. Bekijk de agenda van Lieve Bertha.

Diezelfde vriendin is naar een concert geweest. Ik kon helaas niet mee, omdat ik ziek was. Maar check wat ze mee nam! Ik voelde me gelijk heel erg gewaardeerd.Blijf helemaal op de hoogte van Lieve Bertha. Volg ze op facebook, twitter of/en youtube. Neem daarbij natuurlijk een kijkje op de website!

Wat vind jij van deze twee eigenaardige jongens?

1 opmerking:

  1. haha wat een grappige jongens. Ik had nog nooit van ze gehoord, maar I like!

    BeantwoordenVerwijderen