woensdag 18 juli 2012

Dancing in the rain


Het is zomer. Althans dat is wat ze zeggen. Ik heb meer het gevoel dat we midden in de herfst zijn beland. Stiekem hoort dit weer ook gewoon bij de zomers van Nederland en ik zit er niet zo mee. Het is perfect weer om een fijn boek te lezen, heel de dag films te kijken of een middagje te DIY’en. Mocht je dan toch de regen door moeten, dan gebruik je gewoon een paraplu. Dit weer is een goed excuus om met deze mooie accessoire over straat te banjeren.
1. Polkadots by H&M
3. Stippen
7. Oelala4 opmerkingen:

 1. Wat leuk! Deze zijn een stuk mooier, dan die van mij. Zelf vind ik het ook niet erg. Ik bedoel, werken terwijl het heerlijk weer buiten is, is ook niet alles!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil ooit nog zo'n doorzichtige paraplu want je ziet alles en dat is handig want dan loop je niet tegen iemand anders aan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb zo'n doorzichtige paraplu. Die zijn echt geweldig, je past er helemaal onder omdat ze als een soort omgekeerd glas zijn van vorm en je kunt er gewoon doorheen kijken! Ideaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zeker toepasselijk! Ik ging maandag naar Amsterdam voor een dagje shoppen, op het station moest ik gelijk een plu'tje halen. Wél een leuke: zwarte paraplu, witte stippen, groene randjes:)

  BeantwoordenVerwijderen