dinsdag 28 augustus 2012

Hello September, goodbye summer

Pinned Image
Mijn laatste weekje is ingegaan. De zomermaanden zijn bijna voorbij. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar dit waren de meest relaxte weken in lange tijd! Totaal anders dan verwacht. Ik had meer willen bloggen, meer willen lezen, meer willen DIY'en. Maar you know what? Het maakt me niet uit, want dit was gewoon een fijne zomer! 

Mijn zomer bestond vooral tussen het crossen tussen mijn kamer, zuslief en werk. In een van de eerste weken heb ik samen met mijn zus een kringlooptour gedaan, dat was zo tof!- later meer. Mijn kamer begint nu een beetje af te komen! Ik werk dus op een camping en als ik moest werken bleef ik daar in een geweldige, beetje koude en knusse stacaravan. Hoe meer weken vorderden, hoe leuker het werd. Samen eten met collega's, theetjes in de kantine en lange avondjes. Hierdoor was ik toch nog een beetje op vakantie!

Het is een vreemd idee dat 'het echte leven' weer gaat beginnen. 3 september begin in ik op mijn stage! Iets heel nieuws, dus wel spannend. Toch begint het steeds meer te kriebelen. Ook vind ik het fijn als mijn huisgenootjes weer back in town zijn! Nog even genieten van het laatste weekje, maar ik kijk ook uit naar wat komen gaat!

Hoe was jullie vakantie? Al weer zin om aan de slag te gaan?


10 opmerkingen:

 1. Wat voor stage ga je doen? mijn opleiding begint 10 september en volgende week heb ik nog intro dagen, gister mijn klas ontmoet erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi! Ik ga stage lopen bij Eijerkamp, op de communicatie & marketing afdeling :). En ik ga event doen en webredactie (o.a. bloggen-vervelendd ;))! Dat is lekker laat :), wat ga je doen?!

   Verwijderen
  2. Oeeeh dat klinkt erg gaaf!! ik ga voor het eerst sinds een hele tijd werken de hbo opleiding social work doen ben erg benieuwd :D

   Verwijderen
 2. Fijn toch! Het loopt anders dan de planning, maar blijkbaar heerlijk ontspannen en vol met leuke dingen =) Voor mijn vakantie geldt eigenlijk hetzelfde, van alles gedaan, ook juist weer niet en helaas deze week weer aan het werk. 2e werkdag zit er alweer op, went snel...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat is heerlijk! Alles mag :). Ach, het is ook wel weer fijn om in een ritme te zitten toch? Waar werk je?

   Verwijderen
 3. Leuk vooruitzicht een stage en heerlijk dat je niet alles hebt gedaan maar gewoon gedaan waar je zin in had. Over een paar weken heb ik 2 weken vakantie even heerlijk genieten

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk!
  Echt een hele leuke blog heb je :) Ik ga je volgen!

  liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb nog lekker 1.5 week vakantie :)
  Daarna pas weer aan de slag ;)

  BeantwoordenVerwijderen