donderdag 6 september 2012

Fashion | De nieuwe collectie van Zara

's Ochtends is het koud. 's Avonds is het koud. De mouwen worden langer. De truien dikker. Of te wel: het wordt herfst! En dus een omwisseling van garderobe. Omdat we écht niks meer in onze kast hebben hangen, gaan we snel er op uit om iets nieuws te kopen. Voor inspiratie de komende tijd elke week: 'De nieuwe collectie van..'. 

De serie begint bij de Zara. Normaal gesproken word ik altijd een beetje over-enthousiast als ik een kijkje neem op zara.com. Nu moest ik goed zoeken naar mooie kledingstukken. Maar het is me uiteindelijk redelijk gelukt! Ik ben vooral fan van het groene jurkje (ooit gepast, staat mij niet- maar hij is zo mooi!) en de zwarte shopper!

Wat vind jij van de nieuwe Zara collectie? 

4 opmerkingen:

  1. Ja leuke dingen heb je uitgezocht! Ik loop er nog heel zomers bij (geef er nog niet aan toe), maar na dit weekend zal ik er ook maar aan moeten geloven: warme dingen aan. Ennnn: heb ik echt bijna niet, dus zeker zal ik nieuwe dingen moeten aanschaffen! Zara is daarbij ook favoriet, maar ik wil alleen niet meer zoveel webshoppen...Dus maar eens een dagje shoppen plannen;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh, dat groene jurkje is zó mooi! Ik krijg helemaal zin in de herfst :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Groene jurkje is heel erg mooi! Jammer dat het je niet leuk staat. Het grijzige vestje vind ik ook leuk:)

    BeantwoordenVerwijderen