maandag 24 september 2012

Monday Glory

Pinned Image
Lalala, het is maandag!

Oké, de maandagen zijn tegenwoordig steeds moeilijker. Ik weet namelijk dat er weer een 40-urige werkweek op me staat te wachten. Daarom kan ik wel wat blijheid gebruiken. Eenmaal bij de lunch ben ik wel weer bijgekomen hoor. Dan heb ik er weer zin in! Mijn stage bevalt trouwens heel goed, ik mag leuke dingen doen en op kantoor is het ook goed vertoeven (eh, ja. Die iMac maakt alles fijn en leuk.). 

Vorige week ben ik ook begonnen met een fotografiecursus! Elke woensdag leer ik de fijne kneepjes van het vak en leer ik mijn camera kennen. Ik moet elke week een opdracht doen en we gaan ook op locatie fotograferen. Yay! 

Deze week experimenteer ik met een nieuw concept: 'Daily' Vijf dagen per week een korte blog in bepaalde thema's. Naast deze blogs, plaats ik ook langere artikelen. Hoeveel en waarover ligt er een beetje aan hoeveel tijd en inspiratie ik heb. Ik hoor graag wat jullie ervan vinden

4 opmerkingen:

 1. Heerlijk begin voor de maandag, wat voor fotografie cursus doe je?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik volg een basiscursus van 26 lessen. Je leert vooral je camera kennen en d.m.v. opdrachten leer je mooie foto's maken :)

   Verwijderen
 2. Nou elke dag hetzelfde doel maakt het vast makkelijker haalbaar, denk je niet?;)

  Leuk van die fotografiecursus! Wil ik zelf ook graag een keer doen. Zou het leuk vinden om daar meer over terug te zien op je blog straks, en misschien ook wel wat tips and trics?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha, ach. Het is wel een uitdaging denk ik ;)!

   Ja, het is heel leuk! Ga proberen om jullie inderdaad op de hoogte te houden. Lijkt me leuk om daar over te schrijven!

   Verwijderen