woensdag 10 oktober 2012

Lieve Caroline,

We ontmoetten elkaar ongeveer een jaar geleden. Normaal geloof ik niet in liefde op eerste gezicht, maar dit was gelijk raak. Ja, we hebben een mooie tijd beleefd die eerste maanden. We zagen elkaar meestal drie keer per week. Vaak gingen we samen op pad. Door de bossen heen of gewoon een blokje om. Ha, soms raakten we verdwaald, kun je je dat nog herinneren? Waren we uren onderweg om uiteindelijk thuis op de bank neer te ploffen. Jij ging dan onder de douche en ik pufte nog even uit. Het werd helemaal leuk toen jij een shirt aanhad die bij mijn veters matchten. Ja, dat waren mooie tijden..

Toen ging het mis. Je had geen zin meer om er met mij op uit te gaan. Je zat liever op de bank, ofzo. Soms spraken we nog wel af, maar het werd nooit meer zoals toen. Ik heb het wel geprobeerd hoor. Dagenlang stond ik voor je deur. Afwachtend totdat je me weer zag zitten. Dat moment is er nog steeds niet geweest, maar ik hoop toch zo dat het snel zal zijn.

Ik mis je, zullen we snel weer eens wat doen?

Liefs, je hardloopschoenen

4 opmerkingen:

 1. hihi ik moet ook echt weer gaan hardlopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hmm.. klinkt dit ook weer heeul erg bekend voor de afgelopen 6 weken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk stukje, met dit weer vindt ik hardlopen veel fijner dus heb van de week weer een rondje gedaan en morgen ga ik weer

  BeantwoordenVerwijderen
 4. haha oh die motivatieproblemen en schuldgevoelens... blegh!

  BeantwoordenVerwijderen