maandag 15 oktober 2012

Paris, Paris, Paris!
Pinned Image

Finally, de reis is geboekt! Het heeft een jaar geduurd, maar volgende maand is het zo ver! Samen met een vriendin ga ik Parijs onveilig maken. Iets zegt me dat ik zo ongelooflijk veel van deze stad ga houden. Ik hou van de taal, het eten en de sfeer(op de foto's dan). Natuurlijk neem ik mijn camera mee en hoop ik een aantal plaatjes te kunnen schieten. We gaan met een georganiseerde reis mee, maar we mogen ook onze eigen dingen doen. Dus peopletjes, vertel mij al je ervaringsverhalen en wat moet ik gezien hebben? Voor nu een aantal fantastische plaatjes! 

Pinned Image

Pinned Image

Pinned Image

Pinned Image

Pinned Image

Credit: 1,2,3,4,5,6

7 opmerkingen:

 1. Dat zijn zeker mooie plaatjes van Parijs! Ik ben er één keer geweest (en was eigenlijk niet onder de indruk). Heel veel plezier alvast!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mont Martre by night... prachtig uitzicht heb je dan over Parijs. Overdag natuurlijk ook, maar met al die lichtjes is het nog mooier. En probeer echt op de Eiffel toren te geraken, ook al moet je even aanschuiven. Het uitzicht is van daarboven adembenemend. En als je de trappen neemt ipv de lift (vermoeiend, maar lukt wel) dan betaal je minder.
  En voor het eten: zoek in de kleine straatjes ipv de grote in de bekende buurten. Je vind er lekker eten voor veel minder geld! En doe zoveel mogelijk te voet ipv met het openbaar vervoer en verdwaal een beetje. Zo zie je Parijs echt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Paris, Paris, je t'aime. Ik raad je sowieso de toeristenplekjes aan, ik ben een aantal jaar geleden ook in Parijs geweest. Spijtig genoeg was ik met mijn ouders en heb ik van tevoren niet echt voor mezelf bedacht waar ik sowieso heen wil. Er zullen vast heel veel leuke, vintage winkeltjes zijn en leuke marktjes! De H&M en Zara heb je overal, dus (vind ik, persoonlijk) het zonde om je tijd daaraan te besteden. Is er trouwens nog een plekje over in je koffer? Ik wil zooo graag mee!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We kunnen het altijd proberen toch? ;) Bedankt voor de tips, ik vind het inderdaad ook zonde om naar H&M etc. te gaan!

   Verwijderen
 4. Al drie keer in Parijs geweest en ik wil weer. Prachtige stad.

  Aanraders:
  -Om 24.00 uur op de Eiffeltoren staan, een beleving met de lichtshow.
  -Galeries Lafayette bezoeken en je vergapen aan al het moois dat je ziet; niet alleen het gebouw, maar ook hoe alle kleding/schoenen gepresenteerd worden.
  -Musee d'Orsay bezoeken. Moet je wel van het realisme en impressionisme houden.
  -Naar Montmartre, het 'echte' Parijs.
  -Gewoon flaneren door de straten en echt om je heen kijken.
  -DEFINITELY een ijsje eten bij Amorino. Seriously. Je krijgt er geen spijt van.

  Genoeg voor je to do list? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vond Versailles echt heel mooi (fijn ook dat je er foto's mag maken binnen). De winkelstraatjes in het dorp Versailles zijn trouwens ook erg leuk. En in het paleis zit ook een vestiging van Laduree, kun je meteen de beste macarons ooit proeven.
  Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Inderdaad naar Monmartre dat is echt mijn favoriete wijk. Onwijs gezellig en typisch Frans (zitten ook erg veel leuke eettentjes) Het is daar wel even klimmen, want het ligt op een berg. Wat wel weer zorgt voor een prachtig uitzicht bij de Sacre Couer. Laduree is de beste patisserie, met plafonds die van goud zijn. Als je dan naar de oudste locatie gaat haha. Verder een bezoekje kan je een bezoekje aan de Eiffeltoren, Sans Elysee en de Seine niet ontbreken! Verder ontdek je daar vanzelf genoeg leuke plekjes denk ik. Crepe Nutella is ook niet verkeerd om te eten haha.

  BeantwoordenVerwijderen