woensdag 31 oktober 2012

Personal | Meet the blogger

Het eerste wat ik doe als ik op een nieuwe blog ben is kijken naar het wie zit erachter deze blog. Want waar tijdschriften onpersoonlijk zijn, zijn blogs persoonlijker. Het is fijn om een soort band te krijgen met de blogger van je favo blogs. Ik vind het leuk als jullie mij op een of andere manier ook leren kennen. Dus vandaag 8 dingen die mij enigszins omschrijven. En ik wil natuurlijk ook graag weten wie jij bent!
Gepinde afbeelding
  • Hoofd vol ideeën en als ik later groot ben-plannen. Mijn leven zou 3x zo lang moeten duren als ik alles wil uitvoeren, maar daar vind ik later mijn weg ook wel in.
  • Lijkt lief, is eigenlijk heel gemeen. Ik kijk in nieuwe dingen altijd de kat uit de boom, lijk dan heel lief en aardig. Totdat ik je leuk vind en dan mijn ware aard naar boven komt(maar wel lief-gemeen)..
  • Perfectionist tot op het bot (hoewel het steeds minder wordt, hooray!). Alles moet extreem goed gebeuren. Mijn kamer is meestal wel een zooi en chaos ontbreekt ook zeker niet in mijn woordenboek. Dat is dan wel weer tegenstrijdig ofzo.
  • Maakt lijstjes bij het leven. Op stage, voor school en zelfs voor The little things. Overal vind je to-do lijstjes bij Caroline.
  • Chocola is haar beste vriend, maar fruit voelt als een zus. Chocola heeft, eenmaal in mijn bezit, geen lang leven. Fruit is zoveel fijner. Want als je in no-time een paar mandarijnen achterover hebt geslagen voel je je niet eens schuldig.
  • Heeft een enorme voorkeur voor Apple. Mijn nieuwe iPhone is zo ongelooflijk mijn beste vriend. Na mijn iMac op stage dan.
  • Vindt tekenfilmpjes stiekem best grappig (serieus, phineas and ferb zijn toch gewoon helden?). Oké, ik kijk ook hele serieuze dingen. Zoals Dr. Phil.
  • Iets met een hak en een tak.
to do list

3 opmerkingen:

  1. Op de tekenfilmpjes na lijken wij geloof ik best wel op elkaar! ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk! Chocolade is ook een grote vriend van mij, heb ook een Apple voorkeur en ben perfectionistisch haha Ik zie wel wat overeenkomsten!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. haha iets met een hak en een tak;) Goed al die 'als ik later groot ben' plannen, maar onthoud: later is nu al he! :)

    BeantwoordenVerwijderen