maandag 26 november 2012

Monday Glory


#quote Audrey Hepburn "Paris is always a good idea." #Pink-striped umbrella


Zo. Het is weer maandag. Hooray! Of niet? Eigenlijk heb ik er wel weer zin in. Na een paar daagjes ziek thuis, kriebelt het om aan de slag te gaan. Bij jou ook? Deze maandag heb ik jullie zo veel te vertellen! Vorig weekend liep ik namelijk door de straten van Parijs en dat was ZOO leuk/mooi/gezellig/awesome! Ik ben enorm van deze stad gaan houden.Van de Eiffeltoren tot de smalle winkelstraatjes, liefde! Binnenkort vind je een uitgebreider verslag hiervan.

Verder kom ik de tijd snel door met mijn fotocursusje (alias 50+ clubje), vrienden en Your Perfect Wedding. Over dat laatste gesproken. Dat gaat GOED! En weetje, je maakt nu kans op een fotoshoot, check onze facebookpagina

Ik zag dat het weer belachelijk lang geleden is dat ik heb geblogd. Eigenlijk heb ik er alleen in het weekend tijd voor en dan meestal ook niet. Maar deze twee weken maak ik het helemaal goed! Zeker met de pakjesparade. Sinterklaas komt hier geregeld langs en gaat jou cadeautjes geven: HOE leuk! Blijf de blog dus de komende 1,5 week extra goed in de gaten houden! 

2 opmerkingen:

  1. Dat zal ik doen! Welcome back! En ik was lekker een maandagje vrij, dus ik heb m'n dag goed besteed =)

    BeantwoordenVerwijderen