maandag 3 december 2012

Løv teaVanuit Parijs nam ik een blikje Løv tea mee. Alleen de kleuren en de verpakking was al totally winning. Daarnaast is de thee organic, waar ik de laatste tijd steeds meer fan van ben. Løv betekent in Scandinavische landen 'leaf' en het idee achter de thee is dat je niet meer hoeft te kiezen tussen heerlijke thee en goed bezig zijn voor het milieu. Hun motto? Løv Organic, the organic tea that makes everyday life more beautiful!

Ik koos voor Lov is Beautiful. Eigenlijk alleen maar omdat ik dit blikje het mooist vond, eh daar ben ik vrouw voor toch? Daarnaast was het hoofdbestanddeel perzik en dat is altijd lekker! Als ik deze thee maak, ruikt heel mijn kamer naar heerlijke aroma's en dat blijft ook een tijdje hangen: heerlijk. Het is van groot belang dat je het gekookte water een tijdje laat staan en afgekoeld is, dan komen de smaken beter uit. Ja. Iets met geduld. 

Ik ben fan! De thee is lekker, fijn merk met beleving en een geweldige verpakking. Enigszins prijzig, voor dit blikje betaalde ik 11,20: maar je doet er wel lang mee. Kijk voor meer informatie op de site van Løv tea

3 opmerkingen:

  1. Heel erg leuk! Ik begrijp heel goed dat je dit niet kon weerstaan;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De verpakking is super mooi. Ik drink geen thee maar alleen voor de verpakking zou ik hem al kopen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Caroline! Leuke blogpost dit. Perfecte omschrijving van de thee! Ik ben er ook dol op.

    BeantwoordenVerwijderen