maandag 8 april 2013

Monday Glory

De weken vliegen voorbij, het is al weer maandag! Mijn tentamens zitten er eindelijk op- hoera! Tijdens zo'n week vol met studieboeken gaan mijn gedachten vaak naar het hoe-zou-het-zijn-als.. En dan kom ik geregeld uit bij 'wat als ik een wereldreis kon maken?' Of kleiner:  wat ga ik deze zomer doen?
Dromen mag, ik denk dat het ook goed is. Hoewel Dr. Phil ooit eens zei: 'The difference between a dream and a goal is a timeframe for making it happen.' Oké, ik heb nog geen echte planning, maar misschien dat ik wel alvast zo'n 'adventure fund' moet gaan beginnen. Want geld. Tja. 

De vijf snoeiharde deadlines die deze week op me wachten, zetten me weer met beide benen op de grond. Eerst mijn studie afmaken, dan reizen. Sowieso. In welk tijdperspectief dat ook mag zijn. En als mijn gedachten dan toch weer afdwalen dan plan ik stiekem gewoon al die wereldreis. Of een city-trip door Europa, met de trein. En rondtrekken in Amerika. Of van Nieuw-Zeeland, Australie, Japan naar Zuid-Afrika en ..

Hoe zit het met jullie? Ook van plan om veel te reizen, de wereld te zien? Welk land staat op nummer 1?

3 opmerkingen:

 1. Ik kan niet kiezen! Het liefste wil ik overal naar toe.
  Maar het is zo'n dure hobby hé.. :(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kwam op je blog terecht omdat je bij mij een berichtje achter had gelaten. Je site ziet er super inspirerend uit! Heb je de ikea rol nog gevonden ;-)

  Groetjes,

  Pien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat lief, bedankt! Nog niet, ben nog niet bij Ikea geweest!

   Verwijderen