dinsdag 6 maart 2012

It's al about the maps

Je komt het steeds vaker tegen: de landkaarten. Ze worden overal in gebruikt. In het interieur, DIY's, stationary en fashion. Tijd om deze trend eens te bekijken! 

We beginnen bij het interieur. En hoe leuk is dat eigenlijk! Een mega-landkaart boven je bank. Het liefst met pinnetjes erin waar je allemaal bent geweest. Of als muursticker. Maar je kunt natuurlijk ook zelf creatief doen. Een landkaart op verschillende canvas doeken plakken bijvoorbeeld. Leuk, goedkoop en simpel! Wat willen we nog meer?

Natuurlijk leven we ons helemaal uit met landkaarten! We gaan lekker DIY'en. Zo maken we een landkaart-roos, letters, schilderij en hartjes. Hoe leuk!

Ook in de kaartjeswereld zijn landkaarten helemaal hip. Het wordt steeds vaker gebruikt in trouwkaartjes en andere uitnodigingen. Ik ben helemaal fan van trouwkaarten en andere leuke kaartjes. Kan ook niet wachten totdat ik mag ontwerpen voor mijn nieuwe onderneming: Infini! Samen met 4 anderen ga ik hele mooie dingen maken! Stay tuned! Die envelopjes kun je trouwens heel makkelijk zelf maken! 

Dat je landkaarten zelfs kunt dragen is voor mij nieuw. Maar daarom zeker niet minder leuk. Die trouwschoenen zijn echt he-le-maal geweldig! De ketting kun je kopen bij Etsy, evenals de oorbellen

Vergeet niet mee te doen met de winactie 

4 opmerkingen:

 1. Leuk! Ik heb een zwak voor (oude) landkaarten.. geen idee waarom! Er staan leuke ideeën tussen.

  Liefs, Sharon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuke ideeën zitten erbij! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben ook helemaal gek op landkaart printjes, altijd al geweest. Als kind hadden wij een enorme landkaart in de kamer hangen en daar kon ik uren naar kijken haha (was later wel handig bij topografie en aardrijkskunde). Ben ook benieuwd naar je onderneming, klinkt leuk!
  Een klein puntje van kritiek: jammer dat je je foto's niet credit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. haha, wat leuk! Je hebt gelijk, ik ben er naar toe aan het werken om meer credits te geven. Doordat ik zoveel foto's gebruik is dat wel veel werk. Maar ik ga er aan werken!

  BeantwoordenVerwijderen