donderdag 28 juni 2012

Books, books, books!

Pinned Image
Dit ziet er nog eens ideaal uit. Een relaxte plaats, jij en alleen een goed boek(en ondertussen heel bruin worden of course). Vroeger haalde ik elke week minstens 6 boeken uit de bieb. Dat was nou eenmaal het maximum dat je kon meenemen. Na een tijdje kwamen er studieboeken voor in de plaats. Nodig, maar deze letters brengen je niet in een andere wereld. Dat is waar lezen om gaat. Tijd voor verandering: Op zoek naar boeken! 

Het laatste boek dat ik gelezen heb was One day- dat boek waar ook een film van gemaakt is. Dat boek las ik in Engeland, vorige zomer. Te lang geleden. Nu de zomer in zicht is, ben ik van plan om weer eens een verhaal in twee dagen uit te lezen. Mijn doel is om deze zomer 6 boeken te gaan lezen. Ik moet en zal er tijd voor vrij maken. Ik heb alleen werkelijk geen idee wat nou goede boeken zijn! Dus ladies(& gentlemen). Geef mij de beste tips! Ik vind een boek vrij snel leuk, dus ik ben niet heel erg gebonden aan genres. Als dank krijgen van elk boek een mooie recensie(en misschien maak ik er wel een winactie van). Voor nu nog een paar nice pics. Boeken zijn namelijk zo ongelooflijk fotogeniek!  
Pinned Image

Pinned Image

Pinned Image
Credit: 1,2,3,4

7 opmerkingen:

 1. Boeken zijn idd fotogeniek! Mooie post!

  Tip: Het Familieportret!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's! Ik vond de Levensgenieters van E. Bauermeister erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jodie Picoult en voor de fun Jill mansell

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk, ik wil ook meer gaan lezen, maar je moet er inderdaad tijd voor maken!

  Ik vond 'haar naam was Sarah' een heel mooi boek en de boeken Nicci French (Literaire thrillers) alleen heb ik de laatste paar boeken van Nicci French niet gelezen.

  Liefs, Sharon

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie foto´s, prachtige sfeer:) Ik lees ook niet zoveel als ik zou willen, maar elke keer komt het er toch niet van...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik lees veel thrillers. Aanraders: boeken van Simon Beckett, Kate Brady en Karin Slaughter. Verder heb ik net Bloedbruiden gelezen van Margie Orford, geweldig boek! Heb je meer zin in romantiek/thriller of een beetje van beide? Mijn favoriete schrijfster is Nora Roberts.

  BeantwoordenVerwijderen