dinsdag 3 juli 2012

Personal | Update

This was quite a day. De dag begon vroeg, met het leren van tentamens. Want dat is wat ik doe. 's ochtends extreem vroeg uit bed om alles nog te leren. En toen ging mijn -toen erg geliefde- telefoon af. Ik heb eindelijk een stage! Ik ben zoo enthousiast! Ik begin in september bij Eijerkamp(hele mooie woonwinkel!) op de marketing & communicatie afdeling. Echt alles wat ik leuk vind mag ik daar doen.  Evenementen organiseren, social media strategisch inzetten én bloggen. Deze toffe dingen in combinatie met interieur. Ik zeg. Beter kun je het niet hebben! Ik had voor mezelf gesteld dat ik een spiegelreflexcamera mag kopen, zodra ik een stage heb. YAY! Het is zo ver. Nu nog kiezen welke, iemand tips?

De dag werd voortgezet met enigszins onnodig falen op mijn tentamen. Beetje jammer als ongeveer iedereen een toets haalt en jij niet. Beetje dommig (zo voel(de) ik me ook). Goeed, ik stel al mijn hoop op het tentamen van maandag en dan valt het allemaal wel mee. Morgen mag ik vrolijk weer verder voor herkansingen.

Voor nu heb ik nog een paar instagram foto's voor jullie van de afgelopen week. Al mijn foto's bekijk je hier en je kunt me volgen via @caroline_boeren! 

Pioenrozen. Pure liefde. 


Spannend! Ik ben groot fan van het EK & WK. Vaak stond er bij mij ook een wedstrijd aan. Penalty's zijn één van de leukere dingen van een mooie wedstrijd.Oelala, nieuw horloge.


Hema verkoopt sinds kort masking tape. 2,50 voor twee rolletjes. Goedkoop. En zooo nice!

Ik ben nog op zoek naar leuke, mooie boeken. Heb je nog leuke tips?!

2 opmerkingen:

  1. Leuke stage! hoop ook iets in die richting te kunnen doen:) En succes met het leren van je tentamen;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd met je nieuwe stage! Het klinkt geweldig! En wat gaaf dat je zo'n camera gaat halen, ik wil er ook nog 1, maar eerst nog ff verder sparen...:) Leuk horloge btw =)

    BeantwoordenVerwijderen