zondag 8 juli 2012

Lovely earrings

Een paar oorbellen geeft een outfit nét dat kleine beetje meer. Mijn collectie oorbellen is niet enorm groot, omdat ik eigenlijk altijd dezelfde oorbellen draag. Beetje saai, maar als ik eenmaal van een paar oorbellen houd, dan zijn we niet te scheiden. En bij het zien van de oorbellen van Anthropologie wist ik dat deze liefde onmiddellijk kon beginnen.

Anthropologie is een webshop met kleding en accessoires, maar ook dingen voor in huis. Je moet wel van de stijl houden (het is niet helemaal mijn ding). Maar de oorbellen zijn helemaal leuk. Ze kosten wel wat meer dan wat ik normaal uitgeef aan oorbellen. De prijzen van deze earrings gaan van 34 tot 39 euro. Gelukkig ben ik bijna jarig en verdwijnen deze oorbellen mooi naar mijn verlanglijstje. De verzendkosten zijn 6 euro om je bestelling binnen 3-5 te krijgen. Wil je het de volgende dag, betaal je 10 euro.

Ooit gehoord van deze shop? Wat vind je van deze oorbellen?

7 opmerkingen:

 1. Super mooie lieve oorbellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit zijn echt van die oorbellen om bij weg te dromen! Big Love

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nee nog nooit van gehoord en ik ben geen oorbellendrager, maar deze zien er erg leuk uit! Wel mijn stijl:) Goed idee om op je verlanglijst te zetten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh deze zijn wel heel erg mooi! Ik draag ook altijd hetzelfde paar dat ik kreeg voor mijn verjaardag. Een goede cadeau keuze :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat herken ik. Ik draag ook altijd dezelfde oorbellen. Die koraalkleurige oorbellen zijn wel erg mooi:)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben verliefd op de 2e blauwe!!<3 prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen