maandag 25 maart 2013

I'm back?

Mijn laatste blog schreef ik 24 december wat gisteren 3 maanden geleden was. Een pauze, langer dan ooit. Vaak heb ik gedacht om ermee te stoppen. Bloggen is leuk, maar het kost zoveel tijd. Tijd die kostbaar is en ook op een andere manier ingevuld kan en moest worden. Van mijn stage ging ik weer terug naar school, een druk blok volgde. Ook was ik heel druk met Your Perfect Wedding en met heel veel nieuwe mensen die ik heb leren kennen(yay, zo leuk!). Maar ergens knaagt het. Ik HOU van schrijven en ik mis het bloggen.

Is The Little Things iets wat ooit een onderdeel van mijn leven was? Iets wat ik heel leuk heb gevonden, maar nu voorbij is? Tijd voor iets nieuws? Of is het iets waar ik niet zonder kan? Dus, een herstart (of doorstart, of gewoon weer beginnen- hoe je het ook wil noemen)? Weer artikeltjes gaan schrijven. Op deze blog of een totaal nieuw iets? Ik weet het nog niet. De komende weken heb ik het kneiter druk met mijn studie, maar ik ga er ondertussen serieus over nadenken.


In deze maanden heb ik jullie ook wel een beetje gemist, de contacten die krijgt door te bloggen zijn best wel tof. Zijn er nog nieuwe volgers bij gekomen (haha, ik kan het me niet voorstellen)? Hoe is het met jullie blogs? Tell me!

Ondertussen ben ik trouwens verslaafd geraakt aan Pinterest. Mijn boarden zijn tegenwoordig flink gevuld en vul ik dagelijks bij. Volg me daar!

10 opmerkingen:

 1. Welkom terug, soms gaan andere dingen nu eenmaal voor :)
  Pinterest is erg verslavend inderdaad, ik heb nog zoveel inspirerende en mooie plaatjes die ik op mijn blog wil laten zien hihi ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, ik ben zo'n nieuwe volger! Het is toch echt waar, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke pinterest borden heb je, leuk dat je gaat nadenken wat te doen met je blog want ik vind het altijd leuk wat je doet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Welkom terug! En ook hier een nieuwe volger :) Ik kan me voorstellen dat je het bloggen mist! Ik had het niet willen missen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kan me je blogs nog herinneren, die met die quotes komen me in ieder geval bekend voor :) Welkom terug en succes met het schrijven van nieuwe posts!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ja pinterest is erg leuk idd! welkom terug meid

  BeantwoordenVerwijderen