woensdag 10 april 2013

Running outfit

Sinds ik dit briefje kreeg, ben ik toch maar weer begonnen met hardlopen. Nouja, en door het feit dat mijn mede-stagiair super enthousiast was over hardlopen en mij heel erg heeft aangemoedigd om ook weer te beginnen. Mijn hardloopschoenen trok ik weer uit de kast. En ergens achter in de kast vond ik nog een oude sportbroek en een trui. Zo niet charmant. Ik ben altijd weer blij als ik een rondje heb hardgelopen en ik niemand bekends tegen ben gekomen. Mijn outfit (in combinatie met mijn rode hoofd) zijn namelijk niet helemaal toonbaar. Tijd voor verandering! Gelukkig zag ik dat H&M hele leuke sportkleding heeft, voor een fijn prijsje. Ik verzamelde een aantal vrolijke sportkleding, omdat ik vind dat we moeten opvallen. We mogen best wel een beetje opscheppen over het feit dat wij wél sportief zijn en de rest van de wereld niet. 

1. Oké, ik ben niet zo'n fan van strakke broeken. Maar het blijkt wel lekker te zitten en warm te zijn. Deze vind ik nog best mooi. Casall via Zalando. 2. Ik vind dit echt een leuk ding. Niet te strak en ik denk dat het heerlijk zit tijdens het hardlopen. En die kleur hè. H&M. 3. De WaterBobble, ik vind ze leuk. Ze hebben nu een speciale sport Bobble, yay! 4. Zelfs sportbeha's kunnen mooi zijn. H&M. 5. Leuk broekje voor de lente! Under Armour via Zalando. 6. Leuk broekje voor de zomer- leuke kleur vooral! Nike via Zalando. 7. Kiezend tussen lelijk en lelijk vind ik deze hardloopschoenen nog best mooi. Asics via Zalando (maar laat ze aanmeten bij een goede hardloopwinkel!) 8. Hetzelfde verhaal als bij 7. Alhoewel, nu ik ze beter bekijk zijn ze best lelijk. Adidas via Zalando. 9. Cute socks. H&M. 10. Geel is niet lelijk! Adidas via Zalando

9 opmerkingen:

  1. Wat goed! Hoe gingen je eerste meters?
    Geef je mij ook een schop onder mijn kont? De voornemens zijn er, maar ik ga steeds maar niet..

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik was al weer een tijdje bezig, 't gaat best goed! Gewoon gaan, jij! haha, is goed voor je =)

      Verwijderen
  2. Goed bezig! Ik liep afgelopen zondag 7 kilometer (!!). Nooit gedacht dat ik dat zou kunnen. Op 8 juni ga ik de 4 mijl lopen in Zwolle, inclusief nieuwe fabulous hardloopoutfit, dus bedankt voor de inspiratie! :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wooh, wat goed! Succes alvast in Zwolle, ik ben benieuwd naar je outfit!

      Verwijderen
  3. Goed dat je bent begonnen met hardlopen! Leuke collage!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Knap dat je bent begonnen met hardlopen! Zelf vind ik dat een beetje te saai en ga liever fitnessen. Wat dat betreft komt mooie sportkleding ook goed van pas, haha. Vooral al die felle kleurtjes vind ik zo leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heel goed ik ben ook vorige week begonnen:)
    leuke outfits

    liefs.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke kleding! Die schoenen zien er mooi uit en leuke vrolijke kleurtjes. Het hardlopen wordt al zoveel makkelijker en leuker als je er fashionable bij rent ;) Knap dat je weer gaat hardlopen! Heel veel succes :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat schrijf je toch ontzettend leuke blogs!

    BeantwoordenVerwijderen