woensdag 15 februari 2012

Home inspiration in uitvoering #4

Een tijdje geleden stond elke week een andere ruimte in het huis centraal. Maar: ideeën zijn mooi, maar zonder uitvoering, blijven het ideeën. Dus we gaan al deze kamers in uitvoering brengen. Visueel dan. De laatste uitvoering van Home inspiration ging over The office. Ik schreef hierover: Ooit, in een nabije toekomst heb ik een kantoor aan huis. Of dit nou een huis-tuin en keuken kantoor is of een goedlopend bedrijf laten we even in het midden. In mijn hoofd heb ik dit kantoor al wel ingericht: Het wordt een kantoor met een heel groot bureau in het midden. Met twee van die stoeltjes ervoor en een lekker zittende stoel voor mij dan. Op dit bureau staat een enorme witte apple scherm te pronken...


En ja. Dit plaatje komt daar toch wel heel dicht bij in de buurt. Ik HOU gewoon van de stoeltjes voor het bureau. De kleuren doen het ook heel goed. Veel kantoren zijn blauw of groen. Heel slim, want dat werkt heel rustgevend. Toch is deze kamer lekker vrolijk met die kleuren. Ja, ik ben fan!


1. Geweldige stoel, verkrijgbaar in meer leuke kleurtjes! - Flinders 
2. Boekenkast- Ikea
3. Behangetje- Simply Dutch 
4. Bureaustoel(schrik niet van de prijs)- LKV

Dit was voorlopig de laatste editie van de rubriek: Home inspiration in uitvoering. Binnenkort een nieuwe rubriek met interieur inspiratie! Mocht je even terug willen kijken:

Home inspiration in uitvoering #1
Home inspiration in uitvoering #2
Home inspiration in uitvoering #3

4 opmerkingen:

 1. Ik hou echt van die boekenkast van Ikea. Helaas is hij veel te groot voor in mijn kleine kamertje haha. Leuke blog heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heee wat een super leuke blog heb jij zeg! Ik word er vrolijk van!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Ik vind zelf geel ook wel een leuke kler als accent bij al het wit. Word je ook vrolijk van!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die doorzichtige stoel is zó tof! <3

  BeantwoordenVerwijderen